Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΤΟ 1 ο ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΟΛΟΥ

Επωφελής και ενημερωτική υπήρξε η επίσκεψη των μαθητών της τρίτης τάξης του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του 1 ου ΕΠΑ.Λ Βόλου στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της πόλης μας, που έγινε την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν από την Διευθύντρια του Σταθμού κ. Φρόσω Παύλου και τους αρμόδιους υπαλλήλους στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Σταθμού, ενημερώθηκαν για την ιστορία, την εξέλιξη και τη λειτουργία του, πληροφορήθηκαν σχετικά με τα νέα δεδομένα που επικρατούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τη διαφήμιση, μίλησαν «στον αέρα» από τα
μικρόφωνα του Σταθμού και συζήτησαν για την ειδικότητα που παρακολουθούν. Τους μαθητές συνόδευσαν ο Διευθυντής κ. Νικόλαος Κατσιαβριάς και οι καθηγήτριες κ. Ξανθίππη Βόμβολου και Ελένη Κατσαφούρη.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των ειδικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του 1 ου ΕΠΑ.Λ. Βόλου, Κασσαβέτη 3- Πολυμέρη, σε συνεργασία με υπηρεσίες και επιχειρήσεις της περιοχής μας για την πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών στην τρέχουσα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα.

Η συνέντευξη των μαθητών