Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησαν την εβδομάδα που πέρασε αρκετά τμήματα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Βόλου.
Με αυτές έρχονται σε επαφή με τους χώρους εργασίας και τα πρόσωπα, τα οποία εργάζονται σε αυτούς, πράγμα εξαιρετικά ωφέλιμο για τη γνώση των αντικειμένων των διαφόρων ειδικοτήτων.
Συγκεκριμένα:
Την Τρίτη 10. 2. 2015 τα τμήματα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Δευτέρας και της Τρίτης τάξης επισκέφθηκαν το Ξενοδοχείο Βαλής στην Αγριά. Εκεί ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους (υποδοχή, μπαρ, εστιατόρια, αίθουσες εκδηλώσεων …) καθώς και στους ορόφους και τα δωμάτια. Η υποδοχή ήταν εξαιρετικά φιλική και διαλευκάνθηκαν πολλές απορίες των μαθητών κατά τις συζητήσεις με τους εκεί επαγγελματίες ….
Την επόμενη ημέρα. Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου τα τμήματα Εμπορίας και Διαφήμισης και Οικονομίας και Διοίκησης της Β΄ τάξης επισκέφθηκαν την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» το πρώτο το Λογιστικό Γραφείο Δασκαλάκη το δεύτερο, όπου συζήτησαν θέματα του ενδιαφέροντος των αντίστοιχων ειδικοτήτων.
Οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν τον κόπο της σχεδίασης και εκτέλεσης των επισκέψεων αυτών, επειδή πολλαπλασιάζουν το διδακτικό όφελος και διευρύνουν τους ορίζοντες της σκέψης των μαθητών μας.